Persoonlijke & professionele ontwikkeling

Door je te begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling maken we zichtbaar wat in je professionele omgeving vaak (onbewust) belemmerend werkt. Door je te inspireren, confronteren en te verwarren vergroten we je zelfinzicht. Je wordt je bewust van je kwaliteiten, en leert ook je beperkingen en schaduwkanten kennen en accepteren. Je raakt bekend met je levensscript waardoor je in staat bent je perspectief te vergroten en je leert handelen vanuit autonomie. Vanuit dát wat belangrijk en waardevol is voor jou. En wat dienend is aan jou en je omgeving.
 
Je hebt het gevoel dat dit de aanpak is die je – blijvend – veel gaat brengen. Hoe nu verder?
 
Als je enthousiast bent geworden en staat te popelen om te beginnen kun je me dit laten weten door te reageren middels het contactformulier op deze website. Bellen kan natuurlijk ook!
 
We plannen dan snel een – online – kennismakingsgesprek in met elkaar. In dit gesprek kijken we of we een klik hebben, verkennen we je vraag en bepalen wat de uitkomst van ons coachtraject zou moeten zijn.
 
Als we beiden een goed gevoel hebben en starten met de coaching dan plannen we een dagdeel in voor ons gesprek. Ik werk met dagdelen, hierdoor is er de tijd en aandacht die nodig is. Ook werken we hierdoor efficiënter, hoeven minder te reizen en houden we rekening met deze mooie plek waar we tijdelijk van mogen genieten. Vaak zijn twee á drie dagdelen al voldoende om bewustwording te creëren, je nieuwe inzichten te geven zodat je deze bewust kunt gaan toepassen in de praktijk.
 
Ons gesprek vindt bij voorkeur plaats op een plek waar jij je prettig voelt. Dit kan buiten zijn, al lopend door een mooi gebied, of een prettige coachruimte met de goede vibe. Ik coach regelmatig op een mooie locatie in Rotterdam, dus dat is ook mogelijk.
 

“Menno heeft een seniore, volwassen en toegankelijke uitstraling. Hij is direct en draait niet om dingen heen.”

Als resultaat van mijn coaching:

1.

Heb je inzicht in wat de effecten zijn van je gedrag op de ander

2.

Heb je inzicht in je talenten, belemmeringen en je schaduwkanten

3.

Leer je te leiden vanuit jezelf, vanuit vertrouwen

4.

Ervaar je al snel de positieve effecten in de praktijk waarbij je op mijn begeleiding kunt rekenen

Liefde en betrokkenheid.

In het bedrijfsleven hebben we moeite met deze begrippen, maar als mens verlangen we nergens anders naar. (Joseph Jaworski)

Scroll naar top