Samenwerkingen.

Ik werk nauw samen met De Bewustzijnsfabriek en Karin van den Bos Coaching. Het team bestaat uit professionals die allemaal over een schat aan professionele ervaring, deskundigheid, opleiding en achtergrond  beschikken. Hiermee zijn wij van toegevoegde waarde in een breed kennisgebied, kunnen we snel aan de slag en is back up altijd geregeld!

Met elkaar dragen wij bij aan

Leiderschap

Persoonlijke groei

Team ontwikkeling

Organisatie ontwikkeling

Drs. Peter Henneveld

Systemisch coach, teamcoach en opleider. Eigenaar ‘De Bewustzijnsfabriek’.

 

Als jongste heb ik veel kunnen waarnemen wat met elkaar in verbinding was en wat niet. Mijn gevoel voor wat er “onder de waterlijn” speelt bij mensen en teams heb ik hierin ontwikkeld.

Mijn ambitie is om potentieel vrij te maken in mens en teams door dat waar het “stokt” weer te verbinden. Ik werk vanuit drie velden: rationeel, emotioneel en systemisch. Ze zijn met elkaar verbonden en omsluiten elkaar.

In 2004 ben ik gestart met de Bewustzijnsfabriek met als doel; een plek te creëren voor mensen die zich willen verbinden, ontwikkelen en waar persoonlijke groei centraal staat.”Het leven wordt voorwaarts geleefd maar achterwaarts begrepen”is een zin van Kierkegaard die mij inspireert.

Of het nu gaat om het begeleiden van teams, organisaties of onze Opleiding Systemisch Coachen, begeleiden met en vanuit de onderstroom is prachtig en effectief.

Karin van den Bos

Systemisch, Mental Coach Leiderschap- Medewerker- en Teamontwikkeling & Mindfulnesstrainer voor organisaties.

Als enig kind groeide ik op in een oudere familie, een verhaal waarin geen plaats was voor gevoelens en emoties. Ik leerde al vroeg op eigen benen staan. Hierdoor ontwikkelde ik veel overtuigingen en patronen die mij later belemmerden en blokkeerden. De weg naar zelfkennis en onderzoek naar mijn geschiedenis heeft een helende en transformerende werking gehad waar ik heel dankbaar voor ben.

Met 33 jaar ervaring in de gezondheidszorg, waarvan 12 daarvan als manager van meerdere teams en locaties, heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen, teams veranderingen en reorganisaties. Mijn eigen proces en mijn fascinatie voor mensen en gedrag heeft mij geïnspireerd tot bij- en omscholing. Met mijn kennis, kunde en ervaring zet ik mij nu in voor ontwikkeling van vitale medewerkers, leiders, teams en organisaties door middel van coaching, diverse trainingen en workshops.

Mijn ambitie is belemmerde patronen, dynamieken en overtuigingen zichtbaar te maken. Hierdoor wordt de leerlijn naar zelfkennis, persoonlijke groei, effectieve samenwerking, levenskracht en (werk)geluk geopend.

Ik bied ondersteuning bij leiderschap, medewerker en teamontwikkeling. Maar ook bij life events, stress, burn-out, rouw, verlies en depressie bied ik begeleiding.

Scroll naar top